Tapahtuu

Jakomäessä tapahtuu 2007 - 2008 paikkeilla kummia


METRO PYSÄHTYI 23.8.2003

Global Balalaika Show Senaatintorilla oli lauantaina 23.8.2003

Ylipormestarin populaarikonsertti

https://polku.tripod.com/linkit/tapahtuu.html Global Balalaika Show Senaatintorilla lauantaina 23.8.

Global Balalaika Show oli Senaatintorilla lauantaina 23.8.

Ylipormestarin populaarikonsertti Global Balalaika Show Senaatintorilla 23.8.2003

Illan aikataulu:

Klo 19.30: Yllätysesiintyjät aloittivat illan Klo 21.00 - n. 23.30: Global Balalaika Show Leningrad Cowboys Puna-armeijan kuoro Umo Jazz Orchestra

Kansainvälisiä tähtiesiintyjiä eri mantereilta

Konsertin äänittäminen ja liikkuvan kuvan taltiointi on kielletty. Koosteen konsertista näet 26.8. alkaen Elisan sivuilla netissä osoitteessa www.elisa.com/popkonsertti.

Konserttilavan molemmin puolin on jättiscreenit näkyvyyttä edistämässä. TV2 taltioi konsertin ja sen Viivakoodi esitysajankohta ilmoitetaan tässä samassa osoitteessa myöhemmin.

Yleisöä kehotetaan saapumaan Senaatintorille Aleksanterinkatua pitkin sekä Esplanadin, Kruununhaan ja Katajanokan suunnista. Unioninkatu pohjoisen suuntaan ja Yliopistonkatu toimivat vain poistumisreitteinä. Konsertti-iltana kannattaa liikkua julkisilla liikennevälineillä ja varata kaupungissa liikkumiseen reilusti aikaa. Tietoa HKL:n poikkeusreiteistä.

Torille odotetaan kertyvän runsaasti yleisöä. Emme suosittele esim. lastenvaunujen ja eläinten tuomista keskelle tiivistä väenpaljoutta.

Pyörätuoliasiakkaille on varattu alue Tuomiokirkon ylätasanteelta (yliopiston puolelta). Käynti pyörätuolikatsomoon Kirkkokadulta ajoluiskaa pitkin. Alueella on viisi SPR:n ensiapupistettä sekä virvoitusjuomien myyntipisteitä ja käymälöitä.

Tapahtuma aiheuttaa tilapäisiä liikennejärjestelyjä Senaatintorin ympäristössä 18.–25. elokuuta.

Unioninkatu on ollut maanantaista 18.8. lähtien suljettuna liikenteeltä Senaatintorin kohdalta torille tulevan esiintymislavan rakentamisen takia. Unioninkadun etelään suuntautuva liikenne on ohjattu kiertämään Senaatintori Hallituskadun ja Snellmaninkadun kautta.

Aleksanterinkadulta pohjoiseen mentäessä Unioninkadulle ajetaan Snellmaninkadun ja Kirkkokadun kautta, koska Hallituskatu on muutettu yksisuuntaiseksi Senaatintorin kohdalla. Liikennejärjestelyt laajenevat torstaina 21.8., mistä lähtien Unioninkatu on suljettu välillä Kirkkokatu–Aleksanterinkatu. Unioninkadun etelään suuntautuva liikenne ohjataan Kirkkokadun kautta Fabianinkadulle. Samalla suljetaan myös Yliopistonkatu välillä Fabianinkatu–Unioninkatu sekä Hallituskatu tuomiokirkon kohdalta. Konsertin ajaksi lauantaina 23.8. klo 16.00 alkaen suljetaan liikenteeltä lisäksi Rauhankadun, Fabianinkadun, Pohjoisesplanadin ja Mariankadun sisään jäävä alue (esitetty liitekartassa).

Senaatintorin etelä- ja itälaidalla olevat pysäköintipaikat ovat poissa käytössä torstaiaamusta 21.8. maanantaiaamuun 25.8.

Kaikki tilapäiset liikennejärjestelyt puretaan maanantaiaamuun 25.8. mennessä. Karttakuva Senaatintorin liikennejärjestelyistä.

la 23.08. 21:00
Senaatintori

Ylipormestarin populaarikonsertti: Global Balalaika Show
Leningrad Cowboys Puna-armeijan kuoro UMO Jazz Orchestra Ylipormestarin populaarikonsertissa jyrähtää jälleen! Tänä kesänä tulee kuluneeksi kymmenen vuotta Leningrad Cowboysin ja Puna-armeijan kuoron Senaatintorin konsertista. Pyöreitten vuosien kunniaksi tarjoillaan täysin uusi show-kattaus kansainvälisine yllätysvieraineen.
Ilta alkaa yllätysesiintyjillä klo 19.30. Global Balalaika Show alkaa klo 21. Konserttiin on vapaa pääsy.
Konsertin äänittäminen ja liikkuvan kuvan taltiointi on kielletty.
Koosteen konsertista näet 26.8. alkaen Elisan sivuilla netissä osoitteessa www.elisa.com/popkonsertti.
Lue lisää: Helsingin juhlaviikot /Uutiset Leningrad Cowboys
Global Balalaika Show hotellitarjous I
Global Balalaika Show hotellitarjous II
http://www.helsinkifestival.fi/suomi/tiedot.html?id=2040 Uutisia

Taiteiden yön ohjelma julkistettu

http://www.helsinkifestival.fi/suomi/tiedot.html?id=2090
http://www.helsinkifestival.fi/uutiset/TYohjelma.html

Lisää uutisia >>

Global Balalaika Show Senaatintorilla lauantaina 23.8.

http://www.helsinkifestival.fi/uutiset/GlobalBalalaikaShow.html
la 23.08. 21:00 Senaatintori Ylipormestarin populaarikonsertti: Global Balalaika Show

http://www.helsinkifestival.fi/suomi/tiedot.html?id=2040

http://www.hkr.hel.fi/tied/pressi/populaarikonsertti_03.jpg

http://www.hkr.hel.fi/tied/pressi/
http://www.hel.fi/ Helsinki
http://www.festinki.net/#

Helsingin energialaitos http://www.helsinginenergia.fi/media/tiedotteet.html

Senaatintori täyttyi!
Helsingin laumautti noin puolentunnin sähkökatko konsetin aikaan HKE eli Helsingin energialaitos ihmeissäänkyllä väkikin oli ymmällään pelastulaitoksella oli koko kalusto liikkeellä. Sähkökatkosta ei olisi edes tainnut huomat muuten kuin GSM linjat "pimeni" ja kuuluttaja ilmoitti asiasta. Ihmiset soittelivat hätkeskukseen (112) turhaan ja tukkivat puhelinliikenteen ja hätä puhelut eivät päässeet perille.' Eli pitää vaan kuunnella dadioa vaikka sekin olisi mykkä, jos dadio ei ala toimia nii sit liikkeelle lasketaan radioautot ja jokin paikallis kanavat tai Ylen agrikaatit otetaan käyttöön kunhan kerkeevät. pieni moga kun ylen dadio ja TV ei toiminut ?


http://www.helsinginenergia.fi/media/tiedotteet.html 23.8.2003 Helsinki pimeni lauantai-iltana 23.8. noin 40 minuutiksi Sähkönjakelu palautunut normaaliksi Helsingissä

Helsinki pimeni lauantai-iltana 23.8. noin 40 minuutiksi

Koko Helsinki jäi noin 40 minuutiksi ilman sähköä lauantai-iltana 23.8. Katkos alkoi klo 20.22. Lähes koko Helsingissä saatiin sähköä normaalisti jälleen vähän klo 21 jälkeen.

Katkos alkoi, kun Helsingin Kruunuhaan sähköasema yhdistettiin suunnitelman mukaisen huollon jälkeen verkkoon. Kruununhaan ja Suvilahden välisessä 110 kV:n kaapelissa ilmeni kytkennän yhteydessä tekninen vika. Seurauksena oli sähkönjakelun katkeaminen koko Helsingissä.

Syy siihen, että paikallinen katkos laajeni koko Helsinkiä koskevaksi, on selvitystyön alla. Sähkönjakelu palautui normaaliksi varayhteyksien avulla noin klo 21 jälkeen. Joissakin kohdin Helsinkiä saattaa tämän jälkeenkin olla paikallisia katkoksia johtuen 10 kV:n ja 20 kV:n kytkentöjen palauttamisesta. Sähköt palautuvat Helsinkiin täydellisesti vielä tämän illan kuluessa.

Lisätietoja: verkkojohtaja Risto Harjanne p. 050 556 7287 verkon käyttö Markus Lehtonen p. 050 559 2289

http://www.helsinginenergia.fi/media/t03/sahkokatko2308.html 2002 Helsingin Energia


Helsingin energialaitos

HÄTÄILMOITUS

"Jokainen, joka huomaa tai saa tietää tulipalon syttyneen tai muun onnettomuuden tapahtuneen tai uhkaavan eikä voi heti sammuttaa paloa tai torjua vaaraa, on velvollinen viipymättä ilmoittamaan siitä vaarassa oleville, tekemään hätäilmoituksen sekä ryhtymään kykynsä mukaan pelastustoimintaan "

(Pelastustoimilaki 30 §, jokaisen toimintavelvollisuus)

!

kerro tarkka osoite ja mitä on tapahtunut

noudata hätäkeskuksen ohjeita

varaudu hätäkeskuksen vasta soittoon

älä lopeta puhelua ennen lupaa

opasta tai järjestä opastus kohteeseen

112

http://www.hel.fi/pel/ Helsingin kaupungin pelastuslaitos.

http://www.hel.fi/HKL/ HKL


Tiedon haku XYZ-Tiedonhaku XYZ-Tiedonhaku
http://moraali.tripod.com/atk/xyz.html XYZ-Tiedonhaku
https://polku.tripod.com/
MORAALIN VALTAKUNTA

Otatko knubbia

http://koti.org/aleksi/ Jaksatko olla ilman alkkkohoolia?

https://polku.tripod.com/linkit/linkit.html Linkit alkuun
https://polku.tripod.com/linkit/tapahtuu.html tapahtuu sivu alkuun
PV 26.11.2004